Premios Max

inicio

| Conoce los Premios Max

Estás en » Premios Max » Conoce los Premios Max » Palmarés » Ficha

Palmarés

Foto de Albert Guinovart © www.octubreteatral.com

Albert Guinovart
La vampira del Raval

Ganador
XVI Edición - 2013

Albert Guinovart

 

Format musicalment al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona marxà  a Londres a estudiar amb la pianista i pedagoga Maria Curcio. 

La seva activitat musical es divideix en diferents vessants: composició, orquestració, docència i la interpretació pianística.En els seus recitals com a solista combina les seves pròpies obres amb el gran repertori pianístic, especialment el del període romàntic i la música espanyola.

Per altra banda, seu catàleg d’obres com a compositor inclou les òperes ATZAR i ALBA ETERNA, el ballet TERRA BAIXA, abundant música simfònica i una prolífica producció cambrística. Seria necessari destacar també els seus musicals: MAR I CEL (1988 i 2004)(premi Max a la millor composició 2006), Flor de Nit (1992), Desconcerto Grosso (1994), GAUDÍ, el musical de Barcelona (2003) i Paradís (2005). Finalment dins del terreny audiovisual, ha composat també algunes de les sintonies televisives més caracterísitques de la televisió catalana, podem destacar Nissaga de poder, Mirall trencat i el Cor de la Ciutat

 

© www.octubreteatral.com

Vídeo

 
Premios Max

  © PREMIOS MAX, ESPAÑA