CabaretA

CabaretA Finalista del premio a Mejor espectáculo musical o lírico de la XXI edición 2018

de Velvet Events, S.L. y Grec 2017

"Una morena y una rubia", una de Barcelona i l'altra de Madrid, una compositora i una actriu, una de l'escudella i l'altra del "cocido", una de "tomar unas cañas", l'altra de fer el got, la del biquini i la del "mixto"... Es troben i decideixen aportar i intercanviar idees i estils i es pregunten: es pot fusionar un concert amb el teatre? I així comencen, ara fa un any, a nodrir el que serà CabaretA...

Maria Aurèlia Capmany, Mary Santpere, Ángel Pavlovsky, Guillermina Motta... Amb aquests referents, entre molts d'altres, han treballat l'actriu Maria Molins i la pianista Bárbara Granados (besneta del compositor Enric Granados) per construir un cabaret(A) com els dels moments més brillants de la història del Paral·lel, però en clau de dona. I és que molt de talent i tones de bon humor són les matèries primeres per a un espectacle en què dues dones iconoclastes són capaces de dir un monòleg teatral dels més seriosos (qui ha dit Shakespeare?) a ritme de blues, d'imaginar-se un personatge de Mercè Rodoreda cantant el més sensual dels cuplets en un bar del Raval o de dur el públic a passejar entre textos i cançons.

Conjuntament amb el talent i la complicitat del director Joan Maria Segura Bernadas i dels músics Dick Them i Miquel Malirach, porten a l'escenari un exercici brillant i apassionat d’amor al teatre i a la música.

----> Dosier (PDF)